Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Μιχ. Γιαννάκος: ΖΟΡΙΚΑ τα ΠΡΑΓΜΑΤΑ με τον ΚΟΡΩΝΟΪΟ, παρ΄ ότι ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

   Έπεσαν έξω οι ειδικοί στις προβλέψεις τους για την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας εφέτος το καλοκαίρι από τον κορονωϊό.
  Οι εισαγωγές στα νοσοκομεία αυξάνουν καθημερινά. Εκεί που   τα νοσοκομεία  είχαν επανέλθει  σε μία στοιχειώδη φυσιολογική λειτουργία, αποδεσμεύοντας τις κλινικές κορωνοϊού για άλλες παθήσεις, το προσωπικό βρήκε ευκαιρία  να πάρει σταδιακά λίγες ημέρες άδεια,  ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΑΛΟΤΑΧΩΣ. 
    Τα νοσοκομεία λόγω της αύξησης των εισαγωγών περιστατικών κορωνοϊού προσαρμόζουν  για άλλη μια φορά την λειτουργία τους.
Παράδειγμα το ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
   Γέμισε μία κλινική με 32 ασθενείς. Είναι γεμάτο  το τμήμα βραχείας νοσηλείας με 20 ασθενείς με κορωνοϊό. Χθές το βράδυ είχαν ξεμείνει 8 ασθενείς με κορωνοϊό  σε φορεία στα ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ  από τη προχθεσινή εφημερεία. Δεν υπήρχε κρεβάτι άδειο  να νοσηλευθούν. Προφανώς σήμερα θα δεσμεύουν και νέα κλινική.
     Είναι μέγα λάθος να λέγεται ότι οι ασθενείς που νοσηλεύονται είναι πιό ελαφριά περιστατικά σε σχέση με πριν. Κανείς δεν εισάγεται στο νοσοκομείο για πλάκα η με ήπια συμπτωματολογία.  
    Η κατάργηση των μέτρων νίκησε το καλοκαίρι και πολλαπλασίασε τα κρούσματα. 
     Οι μάσκες άρχισαν ξαφνικά να μας πνίγουν και ιχνηλάτηση πέρασε στην ευθύνη του καθενός, με αποτέλεσμα να μην δηλώνουν το θετικό τεστ προκειμένου να γλυτώσουν την καραντίνα. Για να αντιστρέψουμε την κατάσταση εφαρμόστε τα μέτρα προστασίας.
Δείτε παραπλεύρως φώτο με τα φορεία του ΑΤΤΙΚΟΥ στα ΤΕΠ με περιστατικά κορωνοϊού.
                         Μιχ. Γιαννάκος - ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ σ όλο του το μεγαλείο

       Είδαμε χθες ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την ανάρτηση του Προέδρου του Σωματείου μας και μάλιστα στο site του Σωματείου, όπου προβάλλει την προσωπική τ...