Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Μιχ. Γιαννάκος: ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΕ στην ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ  του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΡΕΝΕΒΗ Ο ΔΙΟΚΗΤΗΣ της ΥΠΕ και ΔΙΟΡΘΩΣΕ  την ΑΣΤΟΧΙΑ..

                     Τι άλλο θα δούμε στο πολύπαθο ΕΣΥ.
   Για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών της Γυναικολογικής κλινικής του Νοσοκομείου ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ πολύ σωστά προσελήφθη επικουρικός ιατρός Γυναικολόγος - Μαιευτήρας στις 25/1/2022.
    Όμως ο εν λόγω γιατρός, με απόφαση του Διευθυντή της Ιατρικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου   Αγιος Ανδρέας Πατρών,  στις  3/6/2022   μετακινήθηκε στην ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ. 
                          Αν είναι δυνατόν τι έκαναν; 
Μαιευτήρα- γυναικολόγο ιατρό  που προσελήφθη για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών της αντίστοιχης κλινικής τον μετακίνησαν στην ορθοπεδική κλινική;  
             Πρωτοτυπία ίσως και μοναδική!!!!!!!
Αμέσως ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής περιφέρειας, διαπιστώνοντας   την στρέβλωση,  μετακίνησε τον γυναικολόγο γιατρό από την ορθοπεδική κλινική του Νοσοκομείου ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ, φυσικά στη Μαιευτική - Γυναικολογική κλινική.
          Μετέπειτα αναγκάσθηκε 
για να καλύψει τις ανάγκες της Μαιευτικής - γυναικολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Αγιος Ανδρέας να   μετακινήσει άλλον γυναικολόγο ιατρό από το νοσοκομείο του ΑΙΓΙΟΥ.
       Γιατί έπρεπε να  προκληθεί όλη αυτή η αναστάτωση για μία "άστοχη απόφαση"  του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Αγιος Ανδρέας Πατρών,  την οποία δεν απέρριψε ως απαράδεκτη η διοίκηση του Νοσοκομείου.. 
   Η αρμοδιότητα εσωτερικών μετακινήσεων του προσωπικού ανήκει στον Διοικητή του Νοσοκομείου 
     Δείτε τις σχετικές αποφάσεις στόν σύνδεσμο που ακολουθεί:
                   Μιχ. Γιαννάκος - ΠΟΕΔΗΝ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...