Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

ΠΟΕΔΗΝ: Κοινοποίηση εγγράφου στην Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας της ένωσης Εργατοϋπαλληλικού προσωπικού Π.Χ.Π.Θ. "Ο Άγιος Παντελεήμων", που αναφέρεται στην συνεχιζόμενη υποχρέωση των υπαλλήλων σε εργαστηριακό έλεγχο (rapid test ή μοριακό έλεγχο)

 Κυρία Υπουργέ,
     Σας κοινοποιούμε έγγραφο της Ένωσης Εργατοϋπαλληλικού Προσωπικού Π.Χ.Π.Θ. «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» (Ένωση Εργατοϋπαλληλικού προσωπικού Π.Χ.Π.Θ.  ), που αναφέρεται στην συνεχιζόμενη υποχρέωση των υπαλλήλων σε εργαστηριακό έλεγχο (rapid test ή μοριακό έλεγχο) στο πλαίσιο πρόληψης και ελέγχου της διασποράς του sars-covid-2, σύμφωνα με την εγκύκλιο ΑΔΑ 6ΜΔΨ46ΝΛ2Α-2ΗΘ.
      Επειδή οι κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ δεν καθίσταται δυνατόν να εξυπηρετούν τους εργαζόμενους των Προνοιακών Μονάδων της χώρας δωρεάν είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν από την τσέπη τους τα test.
     Θα πρέπει λοιπόν αφού η πανδημία τελείωσε να αρθούν τα μέτρα πρόληψης. Διαφορετικά να φροντίσουν οι Διοικήσεις των Μονάδων να βρίσκονται συνεργεία του ΕΟΔΥ εντός των Μονάδων και να υποβάλλουν σε test τους εργαζόμενους.
                                 Από την  Ε.Ε. της  ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανεπίτρεπτη και σαφώς επιλήψιμη η διπλοείσπραγμένη αποζημίωση - ΄εξαγορά΄, που σαφώς συνιστά ΚΊΝΗΣΗ ΜΟΜΦΗΣ.

   Ο  αυτοπροσδιοριζόμενος ως " Άγγελος της κάθαρσης", Στελλάτος, στην πρόσφατη  κινητοποίηση στην ΔΕΘ, όπου συμμετείχε, εισέπραξε...