Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Συνεχής και αμείωτη η στοχοποίηση των ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και το Σωματείο μας δυστυχώς εκ του μακρόθεν παρατηρητής.

  Παρά πολλές  φορές έχουμε γίνει δέκτες πληθώρας καταγγελιών, από τους Συναδέλφους Διοικητικούς, για μια σειρά  αρνητικών πρακτικών  των Διοικούντων και όχι μόνον απέναντι τους, για μια σειρά από ζητήματα.
   Χθες αναφερθήκαμε σε κάποιες από τις απαράδεκτες  πρακτικές προϊσταμένης, που δυστυχώς συνεχίζονται. Στην συνέχεια γίναμε δέκτες των γνωστών  παραπόνων με το βιβλίο παρουσίας των εργαζομένων στην Διοικητική υπηρεσία, την γνωστή πρακτική του  συγκεκριμένου και ίσως μοναδικού κυνηγού, γνωστού σε  όλους μας για τίς πρακτικέ εκφοβισμού και όχι καλύτερης οργάνωσης και λειτουργίας των υπηρεσιών του Νοσοκομείου.
    Και το ερώτημα ένα και μοναδικό...για πόσο καιρό θα σιωπά και θα παραμένει παθητικός παρατηρητής το Σωματείο;
    Πότε θα παρέμβει για όλα αυτά τα συμβαίνοντα, γι΄ αυτήν την ψυχολογική βία κατά των εργαζόμενων;  
   Πάρα πολλοί, διακωμωδώντας την κατάσταση,  λένε μετά την απομάκρυνση αυτών των συγκεκριμένων Διοικούντων, τότε δηλ που θα ανοίξουν  τα στόματα όλων, στόματα που θα μιλάνε ώρες ατελείωτες για τις συμπεριφορές και τις πρακτικές όλων αυτών ακόμη και του Σωματείου, την ενδοτική και αδιάφορη στάση του  και ιδιαιτέρως την φιλοδιοικητική πρακτική του.
      Έχουμε την εντύπωση ότι  ήλθε η ώρα, απέναντι σ΄ αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση, να παρθούν επιτέλους κάποιες πρωτοβουλίες,  από εκείνα  τα  μέλη του Δ.Σ και όχι μόνον που έχουν διαφορετικές αντιλήψεις, που είναι αντίθετοι σε όλα αυτά τα συμβαίνοντα, για να φυσήξει επιτέλους ο αναγκαίος άνεμος δημοκρατίας στο χώρο του Νοσοκομείου, κόντρα στις χωροφυλακίστικες πρακτικές και όχι μόνον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανεπίτρεπτη και σαφώς επιλήψιμη η διπλοείσπραγμένη αποζημίωση - ΄εξαγορά΄, που σαφώς συνιστά ΚΊΝΗΣΗ ΜΟΜΦΗΣ.

   Ο  αυτοπροσδιοριζόμενος ως " Άγγελος της κάθαρσης", Στελλάτος, στην πρόσφατη  κινητοποίηση στην ΔΕΘ, όπου συμμετείχε, εισέπραξε...