Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ η χθεσινή ημέρα δράσης της ΠΟΕΔΗΝ στην περιοχή μας

    Απελπιστική η εικόνα των κινητοποιήσεων χθες στην περιοχή μας, στα πλαίσια της πανελλαδικής ημέρας δράσεων της ΠΟΕΔΗΝ, για την Υγεία.
         όπου δυστυχώς
αν εξαιρέσουμε την μικρή δράση του Σωματείου των Εργαζόμενων στο Νοσοκομείο ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑΣ, με την ελάχιστη συμμετοχή Εργαζομένων, δυστυχώς  δεν είδαμε κάτι άλλο, κάποια σημαντική δράση: 
  - Ούτε σε επίπεδο 6ης Υ.Πε, όπου ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΗ ΔΥΝΑΤΟΝ, οι πρόεδροι των Σωματείων της περιοχής μας και ιδιαιτέρως οι ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ της ΠΟΕΔΗΝ από την περιοχή μας, να οργανώσουν κάτι δυναμικό στην 6η Υ.Πε, για τις υγειονομικές μονάδες της  Δυτ. Ελλάδας- της Πάτρας  που αντιμετωπίζουν πληθώρα προβλημάτων. 
   - Ούτε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου, παρ΄ ότι στο Δ.Σ του εκεί Σωματείου υπάρχουν 4 μέλη του που υπηρετούν και σε ανώτερα όργανα (1 στο ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΑΔΕΔΥ, 1 στην ΠΟΕΔΗΝ k 2 στό Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ), δυστυχώς δεν κουνήθηκε ρουθούνι, πρακτική που μας οδηγεί να πιστέψουμε πως εκεί άλλες οι προτεραιότητες τους, όπως οι μεταξύ τους μηνήσεις και όχι μόνον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανεπίτρεπτη και σαφώς επιλήψιμη η διπλοείσπραγμένη αποζημίωση - ΄εξαγορά΄, που σαφώς συνιστά ΚΊΝΗΣΗ ΜΟΜΦΗΣ.

   Ο  αυτοπροσδιοριζόμενος ως " Άγγελος της κάθαρσης", Στελλάτος, στην πρόσφατη  κινητοποίηση στην ΔΕΘ, όπου συμμετείχε, εισέπραξε...