Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Η πασαρέλα των κυβερνητικών παραγοντων, λόγω Ευρωεκλογών συνεχίζεται...

    Βαδίζοντας προς τις ευρωεκλογές βλέπουμε ολοένα και πιο πολλές εμφανίσεις κυβερνητικών παραγόντων σε διάφορες δομές και υπηρεσίες. 
     Έτσι λοιπόν, πάνω σ΄ αυτά τα πλαίσια, προχθές Σάββατο, είδαμε ακόμη μια τέτοια επίσκεψη. Αυτήν την φορά  του υφυπουργού Υγείας,  του κου θεμιστοκλέους, στον πολύπαθο χώρο της υγείας, στην πόλη μας και μάλιστα σε μια περίοδο που ισοπεδώνεται η δημόσια υγεία,  από την επιζήμια πολιτική τους.
    Επιθεώρησε και αυτός, όπως πρόσφατα και ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις, τούς ίδιους χώρους, τίς νοσοκομειακές μονάδες της πόλης μας, χωρίς να φέρει κάτι καινούργιο, απλά για το θεαθήναι, χάριν των Ευρωεκλογών.
  Επιθεώρησε τον Αγ. ΑΝΔΡΕΑ, έβγαλε τις σχετικές φωτογραφίες, χωρίς να μας πει κάτι για το νέο κτίριο και όχι μόνον, το κτίριο που χρειάζεται για να καλύψει όλες τις ανάγκες του Νοσοκομείου.         
     Είδε τα έργα της δωρεάς, είπε το τραγικό ψέμα ότι έχουμε πολύ προσωπικό, υμνούμενος σαφώς από τους "ικανοποιημένους" παριστάμενους ομοϊδεάτες του, διοικούντες και όχι μόνον, οι οποίοι προεξάρχοντος του Διοικητή της 6ης Υ.Πε έχουν τεράστιες ευθύνες γι΄ αυτές  τις μεσοβέζικες  επιλογές τους.
   Το ίδιο έργο και στο ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ, όπου  ξεχείλισε ακόμη μια φορά  η κοροϊδία. Αντί του νέου Νοσοκομείου που μας έλεγαν,  τώρα μας προπαγανδίζουν το λίφτινγκ που γίνεται και μάλιστα  ως μέγα έργο.  Έλεος....... 
     Τι να πεις για όλους αυτούς  που με όλα αυτά τους τα καμώματα επιδιώκουν να ξανα-ξεγελάσουν τον λαό και να του ξανα-αρπάξουν την ψήφο... ντροπή και λίγο είναι......ντροπή.
     Λάθος και από το Σωματείο μας, που άν και δεν ενημερώθηκε σχετικά, επεδίωξε, ¨ως φτωχός συμπέθερος¨,  συνάντηση μαζί του μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα και σε μια τέτοια προεκλογική περίοδο, όπου ότι και να σού έλεγε αυτός ο κυβερνητικός παράγοντας, αυτό θα ήταν χωρίς αντίκρισμα, γιατί απλά θα ήταν προεκλογικό, στά πλαίσια και στον σκοπό για τον οποίο επισκέφθηκε την πόλη μας.
       Σε μια τέτοια κίνηση, μόνον μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πύλη χρειαζόταν, έτσι ώστε να αναδείξεις τα προβλήματα και τις τεράστιες ευθύνες τους  για την κατάντια που έχει οδηγηθεί η υγεία από την ασκούμενη κυβερνητική τους πολιτική............για την οποία και όχι μόνον επιβάλλεται να τούς γυρίσουμε την πλάτη στίς επικείμενες εκλογές και όχι μόνον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανεπίτρεπτη και σαφώς επιλήψιμη η διπλοείσπραγμένη αποζημίωση - ΄εξαγορά΄, που σαφώς συνιστά ΚΊΝΗΣΗ ΜΟΜΦΗΣ.

   Ο  αυτοπροσδιοριζόμενος ως " Άγγελος της κάθαρσης", Στελλάτος, στην πρόσφατη  κινητοποίηση στην ΔΕΘ, όπου συμμετείχε, εισέπραξε...