Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Μιχ. Γιαννάκος: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΝΑ ΠΛΕΝΟΥΝ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΑΣΘΕΝΗ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΚΑΒ. ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.

   Να διαταχθεί εισαγγελική έρευνα για τον εξευτελισμό που υπέστη ασθενής από δύο υποτίθεται πληρώματα ιδιωτικού ασθενοφόρου. Την έπλεναν με λάστιχο σαν να πρόκειται για αντικείμενο.
     Θα πρέπει να διερευνηθεί εαν νόμιμα ήταν εκεί, εαν διαθέτουν εκπαίδευση πληρωμάτων ασθενοφόρων αυτά τα κτήνη που πλένουν με λάστιχο την ασθενή.
   Οδηγίες είχαν από την εταιρεία για το χειρισμό τέτοιων περιστατικών;
     Η αντιμετώπιση από το  δικό μας  ΕΚΑΒ τέτοιων κοινωνικών περιστατικών είναι  εντελώς διαφορετική. Θεραπευτική και ανθρώπινη.
    Όταν φθάνουν σε τέτοιους ασθενείς  συνομιλούν  μαζί τους, τους πείθουν να μπουν στο ασθενοφόρο και να  διακομισθούν σε νοσοκομείο, τους σκεπάζουν με σεντόνι ή κουβέρτα  και έτσι δεν λερώνεται το ασθενοφόρο.
    Έχουν διακομισθεί χιλιάδες τέτοια περιστατικά  από το ΕΚΑΒ χωρίς να έχει υπάρξει  τέτοια ντροπιαστική αντιμετώπιση.
   Είδατε τι σημαίνει ιδιωτικοποίηση στις διακομιδές;     
  Ψηφίστηκε σχετικός νόμος και τα νοσοκομεία κάνουν συμβάσεις  με ιδιωτικά ασθενοφόρα για τις δευτερογενείς διακομιδές έναντι υψηλού κόστους για τα νοσοκομεία  και κρυφών χρεώσεων για τους ασθενείς.
                       Μιχ. Γιαννάκος Πρόεδρος  ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...