Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Σχετικά με τήν 21η-4η/6.3.23 Συνεδρίαση του Δ.Σ του Σωματείου μας.

     Αναρτήθηκε προχθές στο site του Σωματείου μας, από τον Πρόεδρο του Σωματείου μας, τα σχετικά με την πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού  μας Συμβουλίου, την 21η-4η/6.3.23,  κείμενο και απόψεις που  ο ίδιος   έγραψε και που δυστυχώς απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.
             Για την αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν σας γνωστοποιούν οτι:
   Η παρέμβαση του Γεν. Γραμματέα και κατ΄ επέκταση της παράταξής μας, ήταν συνέχεια των κατ επανάληψη σχετικών παρεμβάσεων μας προς τον πρόεδρο, παρεμβάσεις που έγιναν και στην προηγούμενη και στήν προπροηγούμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. τόσο από εμάς όσο και από την παράταξη της Ε.Σ.Υ. για την συνεχιζόμενη  ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  του προέδρου, ο οποίος εφάρμοζε και εφαρμόζει την πρακτική του "Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει", παρ' ότι δεν διαθέτει την απόλυτη αυτοδυναμία στο όργανο οπου συμμετάσχει συμπράττοντας με την παράταξη μας, με την οποία οφείλει  και είναι υποχρεωμένος να συνεργάζεται.
     Συγκεκριμένα λοιπόν, θέσαμε τα ζητήματα της ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ λειτουργίας του προέδρου σε ότι αφορά την υπογραφή των διαφόρων εγγράφων του Σωματείου μας, όπου ο πρόεδρος εφαρμόζοντας δικές του αντικαταστατικές διαδικασίες αγνοεί τον Γεν. Γραμματέα και την Αν. Γραμματέα και όλο το προεδρείο, συμπεριφερόμενος ως η αρχή ενός ανδρός, επειδή όπως λέει του ασκούμε κριτική. 
            Αν ειναι δυνατόν...........
   Ο Γεν.  Γραμματέας δεν έθεσε μόνον το θέμα της υπογραφής  της πρόσκλησης των συνεδριάσεων μας, όπως παραπλανητικά γραφει ο πρόεδρος, γεγονός υπαρκτό και αντικαταστατικό,  έθεσε ως θέμα και  την κατάρτιση της Ημερήσιας διάταξης, που ως μέλη  του προεδρείου  πρεπει να συνεργαζόμαστε, κάτι που δυστυχώς με δική του ευθύνη και επιλογή δεν συμβαίνει τον τελευταίο διάστημα.
    Ολα αυτά τα ζητήματα,  καθώς επίσης και η μονομερής και κατά το δοκούν διαχείριση του site του Σωματείου μας, που πρόσφατα ανέλαβε, παρά τις σχετικές δεσμεύσεις του, τέθηκαν ακόμη μια φορά στο Δ.Σ και όχι μόνον απο εμάς, αλλά και την παράταξη της Ε.Σ.Υ, αλλα βλέπετε ο πρόεδρος έχοντας ως αποκλειστικό και μοναδικό στόχο την εντεταλμένη  κατασυκοφάντηση της παράταξής μας, γράφει όλους στα παλιά του τα παπούτσια. 
      Λυπούμαστε πολύ γι αυτήν την πρακτική  και αυτήν την εξέλιξη για την οποία την αποκλειστική ευθύνη ο πρόεδρος του Σωματείου μας από τον οποίο ήδη έχουμε  άρει την εμπιστοσύνη μας.
    Τέλος να επισημάνουμε ότι η συμμετοχή μέσω τηλεδιάσκεψης που αναφέρει στήν απόφαση, δεν ανταποκρίνεται στήν πραγματικότητα, δεν αφορά όποιον θέλει, αλλά για ένα και μόνον μέλος που θα απουσίαζε στήν επόμενη συνεδρίασή μας λόγω χειρουργικής επέμβασης, κάτι που ενδιέφερε ιδιαίτερα τον πρόεδρο για να μην χάσει την μοναδική στηρικτική ψήφο από την  παράταξή του για την εργολαβική κατασυκοφάντηση της παράταξής μας που τον απασχολεί εντονα  και κατά κόρον όλο αυτό το διάστημα της ενασχόλησής του με το Σωματείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...