Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ στην 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ της ΑΔΕΔΥ και στήν ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στίς 10:30 πμ στην Πλ. Γεωργίου.

           ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 Μάρτη 2023, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στήν 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της ΑΔΕΔΥ και στήν σχετική συγκέντρωση στίς 10:30 στην πλατεία Γεωργίου για την Εθνική τραγωδία των Τεμπών και την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
      Διαμαρτυρόμαστε για τις πολιτικές ιδιωτικοποιήσεων των κοινωνικών αγαθών που ακολουθούνται.
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να αποδοθούν οι ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες όπου υπάρχουν για τον τραγικό θάνατο και τραυματισμό δεκάδων επιβατών στα ΤΕΜΠΗ στην συντριπτική πλειοψηφία νέων ανθρώπων.
   ΖΗΤΑΜΕ το κράτος να ακούει με τη δέουσα προσοχή τη διαχρονική φωνή των εργαζομένων όταν καταγγέλλουν λάθη και παραλείψεις στον τομέα που δραστηριοποιούνται και ιδιαιτέρως εμάς στόν ευαίσθητο χώρο της υγείας, όπου δυστυχώς απευθυνόμαστε σε ώττα μή ακουόντων.
    Αγωνιζόμαστε για ίσες ευκαιρίες, δικαιοσύνη και σεβασμό στο ρόλο των γυναικών ειδικά στις υγειονομικές και προνοιακές υπηρεσίες που είναι σε ποσοστό 70%.
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ, ΣΥΓΧΡΟΝΑ και  ΑΣΦΑΛΗ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ τους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 8.3.23  και ώρα 10:30 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...