Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Λίγα Λόγια για τις ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στα ΚΤΙΡΙΑΚΑ ΜΑΣ, την σχετική στάση του Υπουργείου Υγείας και τα ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ του Προέδρου του Σωματείου μας.

           Μετά από απόφαση του Δ.Σ του Σωματείου μας, που πάρθηκε με πρωτοβουλία και πρόταση της παράταξής μας, τον Ιούλιο του 2022, πραγματοποιήθηκε ως γνωστόν σε όλους, ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ, για την ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την περαιτέρω ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ του Νοσοκομείου μας, του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ ¨Ο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ¨.
        Οι φορείς της πόλης μας σ΄ αυτήν την σύσκεψη, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ να ζητήσουν σχετική ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με τον Υπουργό Υγείας, για την διεκδίκηση αυτού του πολύ σημαντικού και αναγκαίου στόχου, μια συνάντηση που δρομολογήθηκε τον Νοέμβρη του 2022 μετά την γνωστή πρωτοβουλία του Πρώην Πρωθυπουργού του Γιώργου Παπανδρέου.
      Στο παρα-πέντε αυτής της τότε συνάντησης, με πρωτοβουλία του Υπουργού Υγείας και με μια αστεία επιχειρηματολογία, αυτή ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ, για να έλθει στην θέση της μία άλλη, αυτής του υπουργού μόνον με το Σωματείο, κάτι που εμάς, ως παράταξη,  μας έβρισκε  ριζικά αντίθετους, γιατί αντιλαμβανόμασταν  το ¨κυβερνητικό παιχνίδι¨.
       Αυτή η ντρίπλα του υπουργού, που δυστυχώς και κακώς βρήκε ανταπόκριση στον Πρόεδρο του Σωματείου μας, ο οποίος την αποδέχθηκε, συμβάλλοντας έτσι τότε τα μέγιστα για να αποφύγει ο Υπουργός τους  φορείς  πόλης μας, στους οποίους προφανώς δεν είχε να πεί τίποτε για τα κτιριακά μας, γιατί απλά απ΄ ότι φάνηκε και μέσα από την παντελή απουσία των κυβερνητικών Βουλευτών, δεν ήταν και δεν είναι στην κυβερνητική τους ατζέντα.
       Μετά απ΄ όλα αυτά, ήταν προδιαγεγραμμένη και αναμενόμενη πλέον για εμάς η αρνητική εξέλιξη, γι΄ αυτό και δεν πιστέψαμε ούτε κάν στο ελάχιστο τις όποιες δεσμεύσεις του υπουργού κατά την προαναφερόμενη συνάντησή του με το Σωματείο μας και γι΄ αυτό ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ τα ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ του Προέδρου του Σωματείου μας, για την δήθεν σχετική εξαφάνιση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, 4 μήνες μετά….., για το συγκεκριμένο ζήτημα για το οποίο σημειωτέων, το ξανατονίζουμε  δεν γίνεται αναφορά από κανένα φιλοκυβερνητικό παράγοντα
       Γι΄αυτόν τον λόγο και στην πρόταση του Προέδρου του Σωματείου μας, κατά την πρόσφατη συνεδρίασή μας, για μια απλή καταγγελία αυτής εξέλιξης όπου δυστυχώς έχει συμβάλλει, όπως προαναφέρουμε τα μέγιστα,, ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ την έγγραφη παρέμβαση - κάλεσμα στον Υπουργό υγείας να επισκεφθεί  την πόλη μας και παρουσία των φορέων, των συμμετεχόντων στην προαναφερόμενη σύσκεψή μας, να ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ τα ΚΤΙΡΙΑΚΑ ΜΑΣ και να ΕΞΑΓΓΕΊΛΕΙ την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ του ΑΝΑΓΚΑΙΟΥ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥ για το Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, 3ΟΡΟΦΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ, πρόταση που ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΟΜΟΦΩΝΑ το Δ.Σ του Σωματείου μας, πρόταση που δυστυχώς ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ από την απόφαση της 22ης-5ης/23.3.2023 συνεδρίαση του Δ.Σ, που ανάρτησε στο site του Σωματείου μας ο ¨Πρόεδρος του Σωματείου μας¨, ο οποίος ακόμη μια φορά παραπληροφορεί τα ΜΕΛΗ μας και μάλιστα   ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, παρά και  τις σχετικές επισημάνσεις μας.
                                          Για την ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
                                                    ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΩΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...