Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Ως πρός τι η εκ νέου συζήτηση στό Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων του Γ.Ν Πατρών, περί Διαχειριστικού ελέγχου στα οικονομικά του Σωματείου μας.

 Συναδέλφισσες  k΄  Συνάδελφοι
  Βάσει των κειμένων διατάξεων, του Ν. 1264 και του καταστατικού του Σωματείου μας,  ο ΕΛΕΓΧΟΣ επί των  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ενός Σωματείου, του Σωματείου μας, γίνεται από την εκλεγμένη γι΄ αυτό τον σκοπό, ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ του ΕΠΙΤΡΟΠΗ.
      Η Εξελεγκτική επιτροπή, που εκλέγεται από τα μέλη  μας και στην οποία συμμετείχαν και συμμετέχουν όλες οι παρατάξεις, την τελευταία 5ετία, έχει κάνει πάνω από 25 ελέγχους, τους καθιερωμένους ελέγχους όπου δεν έχει βρεθεί καμία μα καμία ατασθαλία. Βάσει και των πρακτικών που συνέταξαν και υπέγραφαν,  μετά από κάθε έλεγχο, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ΟΛΑ ΗΤΑΝ και ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΩΣ, όπως χαρακηριστικά αναφέρουν και μάλιστα ΟΜΟΦΩΝΩΣ.
   Με βάση όλα αυτά τα αποτελέσματα, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κατανοήσουμε τις εμμονές από την ΑΚΕ και το ΝΥΣΤΕΡΙ.
        Ως πρός τι η εκ νέου συζήτηση στό Δ.Σ του Σωματείου μας περί Διαχειριστικού  ελέγχου στα οικονομικά του Σωματείου μας. Τα ζητήματα και τα προβλήματα του Νοσοκομείου και των Συναδέλφων μας, ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΟΝΤΑΙ στοχοποιώντας Συναδέλφους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...