Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Σχετικά με τις υποβολιμαίες και ανήθικες καρατομήσεις προϊσταμένων, στο Γ. Ν ΠΑΤΡΩΝ, που συνεχίζουν να υφίστανται.

     Πέρασαν ήδη 4 μήνες  από την ημέρα  των ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΩΝ των ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ στο Νοσοκομείο  μας. Καρατομήσεις και μετακινήσεις προϊσταμένων από τον  Αν. Διοικητή του Νοσοκομείου μας, Δημόπουλο Παναγιώτη, χωρίς κανέναν υπηρεσιακό λόγο.  
      Αυτήν λοιπόν, την  υποβολιμαία  ενέργεια του Αν. Διοικητή, την χαρακτηρίσαμε  τότε ΑΝΗΘΙΚΗ, γιατί έγινε με αφορμή καί πρόσχημα,   το γνωστό συμβάν στα ΤΕΠ, με το οποίο, ως γνωστόν σε όλους μας, αυτοί οι Συνάδελφοι δεν είχαν καμία σχέση, καμία εμπλοκή. 
       Βέβαια οφείλουμε να πούμε  ότι γι' αυτήν την ΑΝΗΘΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ του ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ, περιμέναμε και περιμένουμε  από τον Διοικητή του Νοσοκομείου, που υποτίθεται ότι συμμερίζεται τους εργαζόμενους και τους προϊσταμένους, τώρα που καταλάγιασε η παραμονή του, να ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΜΕΣΑ την νομιμότητα. Να επαναφέρει ΑΜΕΣΑ  τις καρατομημένες και μετακινημένες προϊστάμενες στην πρότερη κατάσταση τους, στην θέση τους, κατι που είχε δεσμευτεί και ο Αναπληρωτής, να το πράξει μετά το πόρισμα του συμβάντος,  μια δέσμευση δυστυχώς χωρίς κανένα αντίκρυσμα μέχρι σήμερα.
     Βέβαια γι'   αυτην την ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ και  στην συνέχεια  ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ, την απαράδεκτη και προκλητικότατη  ΑΠΟΦΑΣΗ του Αναπληρωτή, περιμένουμε ΟΛΕΣ τις  ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ να  πάρουν επίσημα θέση απέναντι σ' αυτήν την κατακριτέα και βεβαίως καταδικαστέα απόφαση 
       Και βεβαίως 
την υλοποίηση της απόφασης του Δ.Σ του Σωματείου μας, που πάρθηκε μετά απο δική μας πρόταση, για Δικαστική  προσφυγή προσωπικά κατά του αναπληρωτή, γι αυτες τις απαράδεκτες, τις προκλητικες και τις χωρίς την τήρηση των προβλεπόμενων γι΄αυτες τις αποφάσεις του, για τις οποιες ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την ΑΜΕΣΗ  επαναφορά της νομιμότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...