Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Άσκηση Επιχειρησιακής Ετοιμότητας και μερικής εκκένωσης του Γ. Ν. Πατρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ», με την συμμετοχή αρκετών Συναδέλφων, απ΄ όλες τις υπηρεσίες, τούς οποίους ΣΑΦΩΣ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ την ΑΝΑΓΚΗ να τούς ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ

      Στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας και συγκεκριμένα την Παρασκευή 20.1.23, αρκετοί Συνάδελφοί μας, μέλη του Σωματείου μας, συμμετείχαν κάτω από τις πιό αντίξοες συνθήκες στήν Άσκηση ελέγχου Επιχειρησιακής Ετοιμότητας και μερικής εκκένωσης του Γ. Ν. Πατρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ», σε περίπτωση σεισμού ή πυρκαγιάς, που πραγματοποιήθηκε από το ΕΚΑΒ – ΚΕΠΥ, στά  πλαίσια εφαρμογής των Επιχειρησιακών Σχεδίων Εκτάκτων Αναγκών, σε συνεργασία με εμπλεκόμενους φορείς και υπηρεσίες.
      Στην άσκηση συμμετείχαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η 6η ΕΜΑΚ, το ΕΚΑΒ Πάτρας, η Αστυνομική Δ/νση Αχαΐας, το Τμήμα Τροχαίας Πατρών, ο Ελληνικός Στρατός και φυσικά, όπως προαναφέρουμε Συνάδελφοι - εργαζόμενοι του νοσοκομείου μας, από όλες τις υπηρεσίες.
 Οφείλουμε ως  ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ να ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ τούς ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ Συναδέλφους μας  και βεβαίως να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...