Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ή ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΖΗΛΟΣ, ο τρόπος ΕΛΕΓΧΟΥ του ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ από τούς Διοικούντες.

  ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ πραγματικά, οι άνευ προηγουμένου ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ και  ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ των Διοικούντων, σε ότι έχει να κάνει με τον τρόπο ελέγχου της παρουσίας των Συναδέλφων μας στήν εργασία τους, κυρίως των Διοικητικών αλλά και των εργαστηριακών, όπου:
  - Από την μιά έχουμε τις απαράδεκτες και προκλητικές πρωτόγνωρες έγγραφες παρεμβάσεις του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας πρός τούς προϊσταμένους του εργαστηριακού τομέα, ο οποίος σαφώς με τις ευλογίες των Διοικούντων, επί της ούσίας επιδιώκει τον έλεγχο παρουσίας των εργαστηριακών εργαζομένων  και όχι μόνον.
    - και από την άλλη τούς Διοικούντες που ξεπαιρνώντας τόν ρόλο και την αποστολή τους, εμπλέκονται προκλητικά στίς Διοικητικές δικαιοδοσίες των υπηρεσιακών παραγόντων, στα ζητήματα του ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ και όχι μόνον του Προσωπικού των Διοικητικών υπηρεσιών. 
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ, ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ και ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ που σαφώς προκαλούν, αγανακτούν και εξαγριώνουν τούς ήδη ανάστατους  Συναδέλφους μας.
  ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ λοιπόν και ΣΑΦΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ αυτές τις πρακτικές, της ¨ΕΜΜΕΣΗΣ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ¨, που σαφώς θα πρέπει να πάρουν τέλος. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι ελέγχου της παρουσίας στην δουλειά, κάτι για το οποίο είμαστε σύμφωνοι,  που βεβαίως φέρνουν το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...