Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΕΔΗΝ: ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΤΡΑΣ.

      Έχουμε επισημάνει την αναγκαιότητα λειτουργίας νέων νοσοκομειακών κλινών, με δεδομένο ότι έχουμε τον μικρότερο αριθμό κλινών (3,5  κλίνες ανα 100.000 κατοίκους) σε σχέση με τις άλλες χώρες της Ευρώπης (5,3 κλίνες ανα 100.000 κατοικους). 
    Στη Δυτική Ελλάδα είναι απαραίτητη η λειτουργία νέων νοσοκομειακών κλινών. Είναι αναγκαιότητα η μεταφορά του μοναδικού παιδιατρικού Νοσοκομείου της Περιφέρειας του ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟΥ για μεγαλύτερη λειτουργική  ανάπτυξη.
    Σε περίοδο πίεσης των Δημόσιων Νοσοκομείων, σε περίοδο που τα ράντζα αναδεικνύουν την αναγκαιότητα  λειτουργίας νέων νοσοκομειακών κλινών, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας  βγάζει στο σφυρί, για πολυετή παραχώρηση, το κτίριο  στη ΠΑΤΡΑ που στεγάζονταν το υπηρεσίες υγείας του Γ.Ν Πατρών που μεταφέρθηκαν στο κεντρικό κτίριο.
    Άμεσα θα πρέπει να ανακληθεί η απόφαση παραχώρησης από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ο χώρος να παραχωρηθεί στο Υπουργείο Υγείας. Να  γίνουν οι απαραίτητες εργασίες και να  χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της  δημόσιας υγείας. 
                                      Μιχ. Γιαννάκος - Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...