Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

ΑΠΑΝΤΗΣΗ της ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ στο ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΣΤΕΛΛΑΤΟΥ, με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα στόν χώρο μας.

    Ανακοίνωση - δήλωση του επικεφαλής της παράταξής μας, Κώστα Πετρόπουλου, στο Δελτίο Τύπου του ¨Σωματείου Εργαζομένων¨ στο νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας" (ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ), ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ που μπορείτε να διαβάσετε στόν σύνδεσμο που ακολουθεί (Σωματείο «Ιπποκράτης»: Τι λέει για την επίσκεψη του Αν. Διοικητή του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας | Ειδήσεις (pelop.gr)):
                        ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ
     Το υπ' αριθ 10/24.1.23 δελτίο τύπου του "Σωματείου μας", και συγκεκριμενα του Προέδρου του Σωματείου Εργαζομενων στο Γ.Ν Πατρών, που εστάλη σήμερα 24.1.23 στα ΜΜΕ, δεν είναι άποψη του Δ.Σ του Σωματείου,  όπως παρουσιάζεται, αλλά προσωπική άποψη του προέδρου, που ο ίδιος, με αυτήν του την κίνηση, παραβαίνει αυτά που καταγγέλλει με αυτό του, το προσωπικό του δελτίο τύπου, που σαφώς το τονίζουμε δεν είναι προϊόν απόφασης του θεσμοθετημένου μας οργάνου.
     Ο πρόεδρος αντί να διερευνήσει τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, τα οποία σαφώς και γνώριζε και ακούστηκαν στην πρόσφατη συνεδρίασή μας, αντί να αφουγκραστεί τον παλμό και τα προβλήματα  των Συναδέλφων μελών μας, προβαίνει σε αυτό το δελτίο τύπου, διαστρευλόνωντας και παρερμηνεύοντας τα γεγονότα  και το χειρότερο υποκαθιστώντας τους διοικούντες. 
  Όπως αντιλαμβάνεται έναν τέτοιο πρόεδρο δεν ειναι δυνατόν να συνεχίζουμε να τον στηρίζουμε.
Για την Συνδικαλιστική Αλλαγή
Πετρόπουλος Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...