Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ η ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ.

   Προβλήματα φαίνεται να υπάρχουν στην λειτουργία του ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, που έχουν να κάνουν  κυρίως με το ΠΩΣ, ΠΟΤΕ και ΠΟΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ - ΘΕΜΑΤΑ, προωθούνται, εισάγονται και συζητούνται σ'  αυτό το εισηγητικού χαρακτήρα όργανο, το Υπηρεσιακό Συμβούλιο.
     Πάρα πολλά είναι τα παράπονα για εκκρεμείς αιτήσεις και όχι μόνον,  αλλά και για τις διάφορες σχετικές διαδικασίες και  ασκούμενες παρεμβάσεις, διαφόρων παραγόντων.
     Όλο αυτό το φάσμα της λειτουργίας, των εκκρεμοτήτων,  των προωθήσουν κλπ άλλων διαδικασιών, φανερώνουν την κομματική  εκμετάλλευση αυτού του οργάνου που παίζεται μεταξύ συγκεκριμένων παραγόντων,  κυρίως της Διοίκησης κσι του εισηγητή και όχι μόνον,  μια διαδικασία που σαφώς θα πρέπει να πάρει τέλος, για την αναγκαία και απαραίτητη  απρόσκοπτη και αντικειμενική λειτουργία  αυτού του οργάνου,  μια ζητούμενη λειτουργία για την οποία ως παράταξη θα πάρουμε άμεσα σχετικές  πρωτοβουλίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...