Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Απίστευτο κι όμως αληθινό: ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ την τελευταία στιγμή , απο τον υπουργό υγείας, η δρομολογημένη απο ημέρες Συνάντηση του, με το Σωματείο μας και τους φορείς της περιοχής μας, για τα ΚΤΙΡΙΑΚΑ του Γ.Ν Πατρών.

     Δύο φαίνεται να είναι οι λόγοι της ακύρωσης, εκ μέρους του υπουργού υγείας, της προγραμματισμένης για ΣΗΜΕΡΑ, συνάντησης  μαζί του, του Σωματείου μας και των φορέων της περιοχής μας:
     1. Ο ένας θα μπορέσει να υποθέσει κάποιος ότι δεν είχε τίποτε να μας δώσει. Δεν έχει δηλ  στα πλάνα του τίποτε για το Νοσοκομείο μας.
   2. Και δεύτερον ότι του έβαλαν "πάγο" οι τοπικοί παράγοντες της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, οι οποίοι σημειωτέον είχαν λάμψει δια της απουσίας τους απο την σχετική σύσκεψη φορέων.
    Όπως και νάχει η όλη υπόθεση, για την οποία σχετική είναι η παρακάτω ανακοίνωση του Σωματείου μας, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας είναι έκθεση απέναντι στην πόλη μας, όπως έκθετοι θα είναι και οι παραγοντες του κυβερνώντος κόμματος αν δεν αναλάβουν ΑΜΕΣΑ σχετικές πρωτοβουλίες. 
    " Ενημερωθήκαμε λίγο πριν την αναχώρησή μας για την Αθήνα, από το Γραφείο του Υπουργού, ότι η σημερινή συνάντηση αναβάλλεται και ότι στη θέση της, θα μπορούσε να γίνει συνάντηση μόνο με το Σωματείο.
     Εξέλιξη που δεν τη θεωρούμε πρέπουσα, δεδομένου ότι η σημερινή συνάντηση είναι συνέχεια της σύσκεψης Φορέων που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούλιο και αφορούσε τα κτιριακά μας ζητήματα και σαφώς θα έπρεπε να συμμετάσχουν όλοι.
     Θέλουμε να πιστεύουμε πως ο λόγος αναβολής της συνάντησης δεν είναι προσχηματικός!
     Αν και σε σχετική επικοινωνία με το Γραφείο του Υπουργού, συζητήθηκε ο προβληματισμός που είχαμε αν η Διοίκηση του Νοσοκομείου και η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ θα έπρεπε να κληθούν να είναι παρούσες από το Υπουργείο ή από το Σωματείο, δεν εκφράστηκε κάποια αντίρρηση για την παρουσία των Φορέων,  δεδομένου ότι οι υπόλοιποι Φορείς ειχαν κληθεί από το Σωματείο μας.
    Πολλά αναπάντητα ερωτήματα, ως προς τι αυτή η αρνητική εξέλιξη; ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...