Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Οι μετακινήσεις καλά κρατούν, όπως και η εφαρμογή των ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΩΝ του Νοσηλευτικού κλάδου.

      Με προηγούμενη ανακοίνωσή μας είχαμε αναφερθεί στην ΜΗ ΕΠΙΛΥΣΗ των ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ του Σωματείου μας και των Συναδέλφων - Εργαζόμενων από την Διοίκηση του Νοσοκομείου του Γ,Ν ΠΑΤΡΩΝ, μιά Διοίκηση που όπως είχαμε επισημάνει συμπεριφέρεται ως παραταξιακός εκφραστής, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την τακτοποίηση μερίδας ημετέρων.
  Σήμερα λοιπόν με πρόσχημα τα καθηκοντολόγια του Νοσηλευτικού κλάδου, τα οποία εφαρμόζουν περ΄ ότι φραστικά και ενώπιον μας συμφωνούσαν μαζί μας για την αδυναμία εφαρμογής τους,  βλέπουμε να προχωρούν σε μια  σειρά  "τακτοποιήσεις",  πάμπολες μετακινήσεις εργαζόμενων, σε συνέχεια δυστυχώς των καρατομήσεων-μετακινήσεων που έκαναν κατά το παρελθόν, αλλά και πρόσφατα χωρίς ίχνος ντροπής με αφορμή το θλιβερό συμβάν στα ΤΕΠ  του Νοσοκομείου μας, της ανήθικης πρακτικής για την οποία ποιούν την νήσσαν διασπείροντας διάφορες αστήριχτες δικαιολογίες που δυστυχώς υποτιμούν και την νοημοσύνη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...