Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

ΔΗ.ΣΥ ΠΟΕΔΗΝ:ΕΛΑΜΨΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΧΘΕΣ   ΣΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ  ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ  ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΤΩΝ  ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ   ΟΙ  ΨΗΦΟΘΗΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ. Επιβεβαιώνοντας ΠΛΗΡΩΣ τις πρόφατες επισημάνσεις μας για τον ρολο τους σχετικά με τους ανεμβολίαστους Συναδέλφους μας.

   Χθές στην εκδίκαση της προσφυγής της ΠΟΕΔΗΝ στο Συμβούλιο Επικρατείας, την οποία ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ η ΠΟΕΔΗΝ, έλαμψαν δια της απουσίας τους οι ψηφοθήρες, υποτίθεται προστάτες, των ανεμβολίαστων Σθναδελφων, συνδικαλιστές του ΑΡΜΑΤΟΣ και της 3Α.
    Μόνο οι "ξεπουλημένοι",  όπως λένε ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ ήταν εκεί. 
    Δεν πάτησε κανείς το πόδι του στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. επιβεβαιώνοντας έτσι πλήρως για την πρόσφατη επισήμανση μας, ότι θέλουν την διατήρηση της κατάστασης των ανεμβολιαστων για να έχουν "ρόλο".
    Δεν θέλουν να επιστρέψουν στη δουλειά τους  οι Συνάδελφοι για να μην χαθούν οι επαφές τους.
     Αυτό που τους νοιάζει είναι να  εκμεταλευθούν τις αναστολές  των Συναδέλφων  και να στήσουν ψηφοδέλτια στα νοσοκομεία. 
   ΑΠΕΤΥΧΑΝ αυτοί και οι αυτοαποκαλούμονοι "συντονοστικά"  των υγειονομικών σε αναστολή.
     Η εκδικαση της προσφυγής στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, έδειξε ότι  η άρση των αναστολών  εργασίας είναι προ των πυλών και οι Συνάδελφοι θα γυρίσουν πίσω στη δουλειά τους. Έπειτα  με ενότητα και υπό την καθοδήγηση των Σωματείων και τη δική μας, θα διεκδικήσουμε  λύσεις στα αιτήματά μας, όπως η καταβολή του 50% του μισθού τους, για όσο διάστημα βρίσκονταν ο καθε συνάδελφος σε αναστολή εργασίας. Και θα το πετύχουμε.
   Δεσμευθήκαμε ότι θα  στηρίξουμε τους Συναδέλφους σε αναστολή και το πράττουμε. Όμως εμείς δεν θα γίνουμε γέφυρα να στήσουν πολιτικές  και συνδικαλιστικλες καριέρες οι αυτοχρησμένοι επικεφαλής των υγειονομικών σε αναστολή ή οι ψηφοθήρες, τυχοδιώκτες, αριβίστες  του συνδικαλιστικού κινήματος.
      Συνάδελφοι σε αναστολή εργασίας, νικάμε και τρέμουν, δεν το θέλουν.
    Χθες χωρίς την παρουσία των  σωτήρων, πάρα πολλοί Συνάδελφοι σε αναστολή συγκεντρώθηκαν στο Συμβούλιο Επικρατείας. Με αγωνία να ακούσουν, να μάθουν για την επιστροφή στη δουλειά τους. Σεβόμενοι την προσπάθεια που κάνουμε. 
 Με αυτούς είμαστε. Και με τους εκατοντάδες Συναδέλφους σε αναστολή  που επικοινωνούν μαζί μας καθημερινά εκφράζοντας την αγωνία τους. Γι αυτό πολεμάμε. Και δεσμευόμαστε ότι θα πολεμάμε μέχρι τη  πλήρη δικαίωση. Με το δικό μας ανεξάρτητο τρόπο και χωρίς ανταλλάγματα.
     Εμείς ουδέποτε αποκαλέσαμε σκοταδιστές και μεσαιωνιστές τους ανεμβολίαστους συναδέλφους.  Και μετέπειτα η ίδια παράταξη να εμφανίζεται ότι τους στηρίζει για τα ψηφαλάκια. Να έχουμε οβιδιακές μεταμορφώσεις ανάλογα με το ακροατήριο.
     Το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας "ΑΥΓΗ",  για την παρουσία μας  στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, είναι η καλύτερη απάντηση.
            ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΕΔΗΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...