Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Σχετικά με την ξεχασμένη από τους Διοικούντες, Επιτροπή για την Υγιεινή και Ασφάλεια των Εργαζόμενων στους χώρους δουλειάς.

   Τα πρόσφατα γεγονότα με την ηλεκτροπληξία της Συναδέλφισσας στο Γενικό κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, επαναφέρουν ακόμη μια φορά στο προσκήνιο την αναγκαιότητα της σύστασης και λειτουργίας των  επιτροπών για την Υγιεινή και Ασφάλεια των Εργαζόμενων στους χώρους δουλειάς.
    Ένα πάγιο Αίτημα του Σωματείου μας, για το οποίο  κωφεύει πέραν του δέοντως,  η Διοίκηση του Νοσοκομείου μας  και προσωπικά ο Διοικητής, στον οποίο έχει τεθεί το θέμα κατ΄  επανάληψιν, πάρα πολλές φορές  και μάλιστα  από την πρώτη  συνάντηση του Σωματείου μας  μαζί του.
    Δυστυχώς έφθασε η ώρα να φύγει και το αίτημα μας για την εκλογή της σχετικής επιτροπής, που είναι στην δική του δικαιοδοσία, δεν έγινε και το επισημαίνουμε αυτό,  έτσι ώστε  σε περιπτωση ατυχήματος να γνωρίζουμε ποιοι ειναι οι υπεύθυνοι.
 Δυστυχώς οι Διοικούντες, παρά  τις κατ' επανάληψιν επισημάνσεις του Σωματείου μας, δεν δρομολόγησαν την λειτουργία αυτής της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ για την ΥΓΙΕΙΝΗ και ΑΣΦΑΛΕΙΑ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στούς χώρους δουλειάς, όπως δεν επέλυσαν και πάρα πολλά άλλα από τα αιτήματα του Σωματείου μας και των Συναδέλφων. 
     Βέβαια για να μην θεωρηθούμε ισοπεδωτικοί,  να επισημάνουμε οτι αντιμετώπισαν και δρομολόγησαν  διαφορα αλλα προβλήματα και αυτά δεν είναι άλλα από τις εξυπηρετήσεις και τακτοποιήσεις ημετέρων, ως παραταξιακοί  εκφραστές  και βέβαια  όχι όλων αλλά αυτών της "αυλής" και μόνον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου