Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Οι προτασεις της παράταξής μας στην ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δ.Σ του Σωματείου μας.

  Στην σημερινή  έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ του Σωματείου μας, που έγινε με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του Υπουργού Υγείας στην πόλη μας, αλλά  και τα προβληματα, τις δυσλειτουργίες που δημιουργούνται με την νέα συστέγαση της οφθαλμολογικής στους χώρους της Μαιευτικής-Γυναικολογικής, η παράταξη μας πρότεινε:
1. Σε ότι αφορά το πρώτο θέμα, την επικείμενη κάθοδο του υπουργού υγείας στην πόλη μας:
   Α). Κάλεσμα του Υπουργού, με ανοικτή Επιστολή - πρόσκληση μέσω του τύπου, να επισκεφθει το Νοσοκομείο μας και να ηγηθεί σύσκεψης  με την παρουσία των Διοικούντων, τόσο  της 6ης Υ.Πε,  όσο και του Νοσοκομείου μας, αλλά των  και φορέων και παραγόντων του Νοσοκομείου μας, για τα μεγάλα προβλήματα του Νοσοκομείου, την αναγκαία και απαραίτητη κτιριακή επέκταση του και την στελεχωση του. Σε περίπτωση άρνησης του, ΝΕΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΑΣ με θέμα την διοργάνωση σχετικής ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΦΟΡΕΩΝ, όπως αυτή  έχει αποφασιστεί  από την προηγούμενη Διοίκηση του Σωματείου μας, για την διεκδίκηση των αναγκαίων και απαραίτητων νέων  κτιριακών υποδομών του Νοσοκομείου μας, ένα πάγιο αίτημα που αντιμετωπίστηκε με κοροϊδίες από την προηγούμενη κυβέρνηση, την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ  και με ανούσια  επικοινωνιακά τρυκ της παρούσας κυβέρνησης.
    Β). Την επιδίωξη διοργάνωσης και  συμμετοχής μας σε οποιαδήποτε μορφή κινητοποίησης μπορεί και πρέπει να γίνει  με τους υπόλοιπους φορείς της περιοχής μας, για  τα προβλήματα των νοσοκομειακών μονάδων της Αχαΐας και των Συναδέλφων Εργαζόμενων σ'  αυτά. 
2. Σε  ότι αφορά  το δεύτερο θέμα,  ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ  τον πρόσφατο σχεδιασμό της Διοικησης, αν μπορεί να τον θεωρήσει κάποιος σχεδιασμό, σε οτι  αφορά την μετακόμιση της οφθαλμολογικής και την συνυπαρξή της με την Μαιευτική-Γυναικολογική κλινική.
    Λόγω των δυφλειτουργιών που υπαρχουν στην λειτουργία της οφθαλμολογικής και των λειτουργικών επιπτώσεων στην Μαιευτική-Γυναικολογική, κατ' αρχην ζητάμε την επαναφορά των κλινικών στην αρχική τους κατάσταση. Άμεσα αντιμετώπιση της κατάστασης με τις φιλοξενίες στην οφθαλμολογική, επαναφορά όλων των κλινών στην Μαιευτική-Γυναικολογική, στην διάθεση της όλο το σχετικό ιατρικό δυναμικό της και βεβαίως την εκπόνηση  μέτρων και άμεση λήψη αποφάσεων ενίσχυσής της για την  απρόσκοπτη λειτουργία της και την αναγκαία προοπτική ανάπτυξής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...