Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Δύο σενάρια: Το Παιδιατρικό σε ΔΕΚΕ ή «Αγιο Ανδρέα»

      Μπορεί σε τοπικό επίπεδο να εξελίσσεται μία ζωηρή συζήτηση με πολιτικό αντίκτυπο για το μέλλον του Καραμανδανείου, όμως η κεντρική διοίκηση σε συνεργασία με τη διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας εργάζεται ώστε σύντομα να ανακοινωθούν τα σχέδια για το παιδιατρικό νοσοκομείο της περιοχής διά στόματος του Πρωθυπουργού, όπως έχει γράψει η εφημερίδα «Πελοπόννησος».
     Πληροφορίες της «Π» αναφέρουν ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο η επιλογή του χώρου που θα αναγερθεί το νέο Καραμανδάνειο. Πέραν του οικοπέδου που έχουμε ήδη γράψει και βρίσκεται πλησίον του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου, στο τραπέζι έχουν προστεθεί δύο ακόμα επιλογές. Η μία αφορά την οικοπεδική έκταση της πρώην ΔΕΚΕ και η άλλη τον προαύλιο χώρο του «Αγίου Ανδρέα».
    Οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν ότι επικρατέστερη είναι αυτή του «Αγίου Ανδρέα». Ωστόσο οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά σύντομα θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις. Παράλληλα έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες εξασφάλισης των πόρων με τον σχεδιασμό να περιλαμβάνει και τα περιουσιακά στοιχεία του Καραμανδανείου. Βέβαια μέχρι να φτάσουμε στην απόκτηση του νέου Καραμανδανείου, θα πρέπει να στηριχτεί το υπάρχον όπως έχει δεσμευτεί η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.
Σε τοπικό επίπεδο συνεχίζεται η αντιπαράθεση με αφορμή την τοποθέτηση του καθηγητή καρδιολογίας Περικλή Νταβλούρου στην «Π», για κλείσιμο του παιδιατρικού νοσοκομείου.
Αναδημοσίευση από pelop.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...