Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Tην 24, 25, 26 & 27 Μαϊου 2022, το 16ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ της ΠΟΕΔΗΝ στην ΑΘΗΝΑ. Το Πρόγραμμα εργασιών και οι ΣΥΝΕΔΡΟΙ από το Σωματείο μας.

      Την 24,25,26 k΄ 27 ΜΑΗ θα διεξαχθεί στήν ΑΘΗΝΑ το 16ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ της ΠΟΕΔΗΝ, όπου από το Σωματείο μας ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ με δαπάνες του Σωματείου, που ανέρχονται στα 430 ευρώ για τον καθένα,  οι παρακάτω 12  εκλεγμένοι από τα μέλη μας, ΣΥΝΕΔΡΟΙ:
      1.   Από την ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ:
      Πετρόπουλος  Κώστας,  Γιαννόπουλος  Σπύρος και Μαυρίκη Μπέτη
      2.  Από το ΝΥΣΤΕΡΙ
    Στελλάτος  Μιχάλης, Στεφανάτος Θάνος, Παλιοκώστα Βασιλική και Μουμούρη Ειρήνη. 
      3.  Από την ΑΚΕ
        Ασλανίδη Αικατερίνη,  Σουγλέρης  Χρήστος, Κολυβάς  Νίκος και Μπακαλάρου  Σία.
    4. Από την Ενωτική Συσπείρωση Υγειονομικών
          Λιώλη  Βένη.
      Επειδή κάποιοι από τούς προαναφερόμενους, όπως το ΝΥΣΤΕΡΙ  και η ΑΚΕ, ζήτησαν την ψήφο των Συναδέλφων - Μελών μας ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, εκτιμούμε ότι θα πρέπει πρίν από την συμμετοχή τους στο προαναφερόμενο συνέδριο να εκφραστούν για το τι προτίθονται να κάνουν στίς σχετικές εκλογικές διαδικασίες του Συνεδρίου, με ποιά δηλ παράταξη θα ταχθούν, ποιά παράταξη θα ψηφίσουν.....αναμένουμε....
      Στόν σύνδεσμο που ακολουθεί δείτε και διαβάστε το πρόγραμμα των  Εργασιών του συνεδρίου της ΠΟΕΔΗΝ, που ως γνωστόν διεξάγεται την 24,25,26 k΄27 Μάη στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ σ όλο του το μεγαλείο

       Είδαμε χθες ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την ανάρτηση του Προέδρου του Σωματείου μας και μάλιστα στο site του Σωματείου, όπου προβάλλει την προσωπική τ...