Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Σχετικά με την χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ του Σωματείου μας.

      Κάνουμε γνωστό σε όλους τούς Συναδέλφους, ότι στήν χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ του Σωματείου μας, όπου από την πλευρά της παράταξής μας, της ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, είμασταν όλοι παρόντες, ότι πέρα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης,  όπου:
      - Στα πλαίσια του  φετινού εορτασμού   των παγκόσμιων ημερών των Μαιών (5/5) και των Νοσηλευτών (12/5), προτείναμε συγκεκριμένες δράσεις για την ΑΝΑΔΕΙΞΗ των ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ του Νοσηλευτικού κλάδου.
      -  Συμφωνήσαμε  στό ύψος της αποζημίωσης, που ανέρχεται στό ύψος των 430 ευρώ για τον καθένα από τούς 12 αντιπροσώπους του Σωματείου μας, που θα συμμετάσχουν στο επικείμενο Συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ, που διεξάγεται την 24,25,26 και 27/5  στην Αθήνα.
  θέσαμε και τα ζητήματα που έχουν να κάνουν:
- Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ των Εργαζόμενων στούς Χώρους δουλειάς, που ήταν η 28η του Απρίλη, προτείναμε την κίνηση των διαδικασιών, με την ΑΜΕΣΗ σχετική συνάντησή μας με την Διοίκηση,  για την ΣΥΣΤΑΣΗ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ επιτέλους αυτής της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, που είναι ευθύνη της Διοίκησης, που όπως η προηγούμενη έτσι και αυτή αδιαφορεί προκλητικότατα γι΄ αυτήν της την υποχρέωση.
    - Με τις πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρουμε για την  αναγκαιότητα της συμμετοχής μας στην ΑΠΕΡΓΙΑ - ΑΠΟΧΗ από την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, μια κίνηση που αποδίδει καρπούς, όπως είναι το νέο ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ για το οποίο σαφώς και αναφερθήκαμε.  
-  Με τα ζητήματα της επαναφοράς της λειτουργίας του Νοσοκομείου μας στήν πρότερη κατάσταση, όπως προαναγγέλθηκε μετά την άρση των μέτρων covid,  όπου επιβάλλεται, μέσα από σχετική συνάντησή μας με την Διοίκηση, να δούμε πως θα γίνει αυτή, απαιτώντας παράλληλα την ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ των ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, των τόσο αναγκαίων και απαραιτητων γι΄ αυτούς που βρίσκονται σε αναστολή χωρίς μισθό, αλλά και γι αυτούς που εργάζονται  υπό το βάρος των μεγάλων ελλείψεων προσωπικού.
- Με τις απαράδεκτες διαδικασίες των μετακινήσεων των Συναδέλφων μας από τμήμα σε τμήμα.
- Με την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ, των διακομιδών, παίρνοντας θέση κατά αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ σ όλο του το μεγαλείο

       Είδαμε χθες ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την ανάρτηση του Προέδρου του Σωματείου μας και μάλιστα στο site του Σωματείου, όπου προβάλλει την προσωπική τ...