Τρίτη 31 Μαΐου 2022

ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ της ΠΟΕΔΗΝ, που την ήθελαν ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΑ του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ.

        Στο μαζικότερο συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ που πήραν μέρος 50.000 εργαζόμενοι  μεγάλος νικητής των εκλογών ήταν η ανεξάρτητη παράταξη  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ.  Κατετάγη πρώτη με διαφορά και έλαβε 11 έδρες στο 33μελες Διοικητικό Συμβούλιο.  Από το προηγούμενο συνέδριο αύξησε ψήφους (έλαβε 305  από τους 946 αντιπροσώπους) και ποσοστά  (έλαβε  33%).
         Παρά  τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζήσαμε με την εμπλοκή της κυβέρνησης στις εκλογικές διαδικασίες, τις απειλές, τους εκβιασμούς των  Διοικήσεων των  Νοσοκομείων, δεν κατάφεραν την ΠΟΕΔΗΝ να τη καταστήσουν αποκεντρωμένη μονάδα του Υπουργείου Υγείας. Τους χαλάσαμε το αφήγημα της διαχείρισης της πανδημίας, αναδείξαμε τις εκατόμβες νεκρών ανά νοσοκομείο, τις  παθογένειες του συστήματος, την έλλειψη ΜΕΘ και ήθελαν να διαλύσουν την ΠΟΕΔΗΝ. 
           Δεν το κατάφεραν........... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...