Τρίτη 3 Μαΐου 2022

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στην ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δ.Σ του Σωματείου μας, οπως πάντα, με ΘΕΣΕΙΣ -ΑΠΟΨΗ και βεβαίως ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

   ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στην ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δ.Σ του Σωματείου μας, μια συνεδρίαση που γίνεται βάσει της πρόσκλησης που παραπλεύρως σας κοινοποιούμε, σε μιά συνεδρίαση όπου θα καταθέσουμε τις δικές μας απόψεις και προτάσεις, στα θέματα συζήτησης και όχι μόνον, όπως και στήν προηγούμενη συνεδρίασή μας,  όπου:

- Ζητήσαμε να αναδειχθεί και να δρομολογηθούν διαδικασίες ΕΝΑΝΤΙΑ στην  ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗΣ, των ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΜΑΣ, από τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε Γιάννη Καρβέλη και τούς Διοικητές, του Νοσοκομείου ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ Κον Θεοδωρόπουλο και ΠΠΝΡΙΟΥ Κον Μπάκο.
- Ταχθήκαμε υπέρ της ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΣ στήν ΑΠΕΡΓΙΑ - ΑΠΟΧΗ από την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, στα πλαίσια των αποφάσεων και κατευθύνσεων της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕΔΗΝ.
Ζητήσαμε να ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ με απόφαση του Δ.Σ η  ΑΚΡΙΒΕΙΑ, που έχει γονατίσει τα ελληνικά νοικονυριά και όλους τούς πολίτες αυτής της χώρας.
- Ζητήσαμε την έκδοση απόφασης του Δ.Σ για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ  ΕΜΜΟΝΗ της κυβέρνησης, σε ότι αφορά την μή ΑΡΣΗ των ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ των Συναδέλφων μας, τώρα που αίρονται όλες οι άλλες δεσμεύσεις σχετικά με τον κορωνοϊό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ σ όλο του το μεγαλείο

       Είδαμε χθες ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την ανάρτηση του Προέδρου του Σωματείου μας και μάλιστα στο site του Σωματείου, όπου προβάλλει την προσωπική τ...