Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Ο ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ σ όλο του το μεγαλείο

       Είδαμε χθες ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την ανάρτηση του Προέδρου του Σωματείου μας και μάλιστα στο site του Σωματείου, όπου προβάλλει την προσωπική του λειτουργία και αυτήν την φορά  την μοναχική του μεταμεσονύκτια επίσκεψη  στα Νοσηλευτικά  μας τμήματα, με τις σχετικές φώτο και ειλικρινά αναρωτηθήκαμε γι΄ αυτήν.
     Αν λοιπόν, αυτή η ερήμην όλων μοναχική μεταμεσονύκτια επίσκεψη ήταν όντως για ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΕΥΧΩΝ, τότε γιατί δεν οργανώθηκε καλά και μάλιστα με την συμμετοχή όλων των μελών του Δ.Σ;
      Άρα, αφού αυτή η σκοπιμότητα  καταρρίπτεται, πιθανά με αυτή την επίσκεψη να ήθελε να δείξει ότι ο Πρόεδρος του Σωματείου μας, είναι κοντά στους Συναδέλφους και τα προβλήματά τους και ότι συμμερίζεται τις καταστάσεις που βιώνουν στους χώρους δουλειάς.
    Δυστυχώς ούτε αυτό ισχύει, γιατί αν ήθελε να δείξει ότι είναι κοντά στους εργαζόμενους θα το έδειχνε με την καθημερινή του δράση και πρακτική, η οποία δυστυχώς φανερώνει το αντίθετο. Φανερώνει ότι είναι πιο κοντά στους Διοικούντες τούς οποίους υπερπροστατεύει και όχι στους Εργαζόμενους για τούς οποίους υπάρχουν πλείστα παραδείγματα της αδιάφορης και αδύναμης στάσης του για τα προβλήματά τους, από τα οποία σημειωτέο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ.
      γι΄ αυτό λοιπόν επιμένουμε και λέμε
ότι όλα αυτά είναι μια ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ, ένας ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.......
   Φωτογραφίες  και χαμόγελα και δυστυχώς ανούσιες και αναποτελεσματικές  επαφές, ΟΛΑ για το ΘΕΑΘΕΙΝΑΙ. 
                    ΣΤΑΧΤΗ στα μάτια μας................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου