Τρίτη 7 Μαΐου 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΣΤΑ για τον λήθαργο του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ, με αφορμή την 1η του ΜΑΗ.

 Καλημέρα σε όλους.
     Όπως γνωρίζεται ΟΛΟΙ ΣΑΣ, τον τελευταίο καιρό  και μάλιστα επί έναν ολόκληρο χρόνο, ΚΑΤΕΒΑΛΑ κάθε δυνατή προσπάθεια για την ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ, του συνδικαλιστικού οργάνου  που δυστυχώς μετά το συνέδριο του Γενάρη του 2024,  η νέα ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ που εκλέχτηκε ξανάπεσε σε λήθαργο, στην γνωστή απραξία του  παρελθόντος, στην αφάνεια που δεν τιμά κανέναν μας.
    Θεωρώ μέγα λάθος  την μη συνεδρίαση του οργάνου, κάτι που μπορεί να γίνεται  ανεξαρτήτως της συγκρότησης του η όχι, μια συγκρότηση για την οποία σαφώς υπάρχουν ευθύνες  με ονοματεπώνυμο και οι οποίες  σαφώς θα πρέπει  να ειπωθούν  και να αποδοθούν, για να σταματήσουν επιτέλους κάποιοι να παίζουν στις πλάτες μας.
 Θεωρώ ΜΕΓΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ, να έχουν προηγηθεί δυο - τρεις συγκεκριμένες δράσεις και εμείς να είμαστε εντελώς ανύπαρκτοι - ΑΜΕΤΟΧΟΙ, χωρίς τις απαραίτητες συνεδριάσεις μας και δυστυχώς χωρίς την πρωταγωνιστική συμμετοχή μας και αναφέρομαι στις κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ την 28η του Φλεβάρη και την 8η  του Μάρτη, στις κινητοποιήσεις για την υγεία  αλλά και αυτήν  της 17ης του Μάρτη, όπως επίσης Θεωρώ απαράδεκτο να μην έχουμε συνεδριάσει και να μην έχουμε πάρει πρωτοβουλίες για την  1η του Μάη, την κορυφαία δράση ενός συνδικαλιστικού οργάνου. 
    Ξεπερνώντας όλα αυτά, που με βρίσκουν ριζικά αντίθετο και που δεν είναι και τα μόνα, ευρισκόμενοι μπροστά στα ΝΕΑ ΔΕΔΟΝΕΝΑ, ΕΚΤΙΜΩ ότι:
Ι. Κατ' αρχήν θα πρέπει ΣΗΜΕΡΑ να σταλεί σε όλα τα Σωματεία - Μέλη μας η Αφίσα και η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ, καλώντας τα όλα για την μαζική και δυναμική παρουσία τους στην απεργιακή συγκέντρωση της 1ης του ΜΑΗ, στην Κολοκοτρώνη, μπροστά στο εργατικό κέντρο  Πάτρας.
ΙΙ. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ την Τρίτη και βεβαίως ο πλειοψηφών σύμβουλος να είναι ομιλητής στην απεργιακή συγκέντρωση,  τιμώντας την 1η του Μάη.
ΙΙΙ. Να συνεδριάσουμε άμεσα, αμέσως μετά του Θωμά, για την οργάνωση της απεργιακής κινητοποίησης της 21ης του Μάη, μιας απεργίας  αποκλειστικά της ΑΔΕΔΥ, που όπως αντιλαμβάνεστε, όλο το βάρος για την Πάτρα θα πέσει στις πλάτες μας.
     ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στην ΑΠΕΡΓΙΑ της 1ης του ΜΑΗ και στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.
     Πετρόπουλος Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου