Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Από πότε η ΙΕΡΑΡΧΙΣΗ των ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΜΑΣ αποτελούν ΑΤΑΣΘΑΛΙΑ και ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.......

      Το Σωματείο μας λειτουργεί και λειτουργούσε μέ μοναδικό έσοδο τις Συνδρομές των μελών του, συνδρομές που είναι οι ίδιες χωρίς καμία αύξηση για πάνω από 15  χρόνια.
   Με αυτές τις συνδρομές, χωρίς δωρεές και χωρίς καμία χορηγία, πραγματοποίησε και πραγματοποιεί μιά σειρά από δράσεις και λειτουργίες, όλες τις συνδικαλιστικές του υποχρεώσεις που σαφώς για ένα Σωματείο σαν το δικό μας, ήταν και είναι αυξημένες, αλλά και πάρα πολλές πολιτιστικές δραστηριότητες.
     Οι μεγάλες αυτές υποχρεώσεις, αλλά και η μεγάλη μείωση των μελών μας, λόγω των πάρα πολλών συνταξιοδοτήσεων που έγιναν, μας οδήγησαν τα τελευταία 10 περίπου χρόνια σε οικονομικές δυσκολίες, οικονομικές δυσκολίες που τις ξεπαιρνούσαμε, όχι με αύξηση των συνδρομών μας, ούτε με έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις, ούτε βεβαίως με μείωση των δραστηριοτήτων μας
                                 αλλά  μέσα  από  μια  ΧΡΗΣΤΗ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
                       και βεβαίως την ΙΕΡΑΡΧΙΣΗ των ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΜΑΣ
Μια Ιεράρχιση που έθετε:
- Σε πρώτη προτεραιότητα  τις ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, όπου ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ  σε όλες όσες  προσδιορίζονταν από την ΠΟΕΔΗΝ και την ΑΔΕΔΥ και  σε  ΟΛΑ τα ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ,  όπου αυτά γίνονταν, ΔΥΝΑΜΙΚΑ και ΜΑΖΙΚΑ.
- Δεύτερη προτεραιότητά μας τις ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ και ΓΙΟΡΤΕΣ για τούς Συναδέλφους - Μέλη μας, χριστούγεννιάτικες, πρωτοχρονιά, τσικνοπέμπτη, παγκόσμια ημέρα Νοσηλεύτριας κλπ.
- Τρίτη και τελευταία προτεραιότητά μας την αποπληρωμή των οφειλών μας στήν ΠΟΕΔΗΝ, μιά αποπληρωμή που γινόταν μέσα από σχετική διαπραγμάτευση που κάναμε κάθε φορά λίγο πρίν από το Συνέδριο της.
      Με διαπραγμάτευση ρυθμίσαμε την οφειλή μας το 2017 ενόψει του Συνεδρίου του 2018, την οποία και αποπληρώναμε στήν διάρκεια της προηγούμενης θητείας μας.
       Με διαπραγμάτευση θα ρυθμίζαμε και θα ρυθμίσουμε  την τελευταία  οφειλή μας, ενόψει του Συνεδρίου του Μάη και λέμε τελευταία δεδομένου ότι  από το 2020 έχουμε ήδη ρυθμίσει η πληρωμή στήν ΠΟΕΔΗΝ να γίνεται απευθείας, μέσω της τράπεζας χωρίς αυτά να μπαίνουν στό ταμείο μας  και ήδη αυτό γίνεται.
    Ολη αυτή η διαδικασία δεν ήταν ΟΥΤΕ ΑΤΑΣΘΑΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ που θέλουν κάποιοι να την παρουσιάσουν.  Ηταν και είναι μιά συνειδητή επιλογή μας. Ηταν και είναι μία ΕΠΙΛΟΓΗ που εφαρμόζουν πάρα πολλά συνδικάτα, ήταν και είναι μια επιλογή που εφαρμόζουν και πάρα πολλές ομοσπονδίες απέναντι στην ΑΔΕΔΥ.
       Έτσι λοιπόν και σήμερα, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, οφείλουμε στην ΠΟΕΔΗΝ ένα ποσό της τάξης των 20.000 ευρώ, ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ στο ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΣ και το οποίο ΔΕΝ ΑΠΟΔΩΣΑΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, όπως κάνουμε πάντα, για να μπορεί το Δ.Σ του Σωματείου μας, στην προκειμένη περίπτωση το ΝΕΟΕΚΛΕΓΜΕΝΟ  Δ.Σ, να πραγματοποιεί τις όποιες δράσεις και εκδηλώσεις αυτής της περιόδου και αυτό, ανάλογα με τις δυνατότητες του, να αποπληρώνει στήν συνέχεια την ΠΟΕΔΗΝ, όπως κάναμε και εμείς όλα τα προηγούμενα χρόνια, μια αποπληρωμή που τώρα με δικές μας ενέργειες έχει ορίζοντα λήξης και αυτός είναι η έναρξη της απευθείας  πληρωμής που προαναφέρουμε.
          Δοθείσης της ευκαιρίας να επισημάνουμε ότι, οι ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ των ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ πιστώνονται απευθείας στην τράπεζα, την ΕΤΕ, που συνεργαζόμαστε, χωρίς την δική μας ανάμειξη. Αυτά τα ΕΣΟΔΑ αλλά και τα ΕΞΟΔΑ  μας, ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΝ και ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ και μάλιστα  ανά τακτά διαστήματα από την ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, που εκλέγεται γι΄  αυτήν την δουλειά και στήν οποία  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕΛΗ απ΄ όλες τις παρατάξεις, ΕΛΕΓΧΟΙ που ΟΜΟΦΩΝΩΣ τά έχουν βρεί ΟΛΑ ΚΑΛΩΣ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...