Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Φθάνουν τους 350 οι υγειονομικοί που κινδυνεύουν με απόλυση αν δεν εμβολιαστούν

       Δύο μήνες προθεσμία για να εμβολιαστούν έχουν οι 350 ανεμβολίαστοι υγειονομικοί των υγειονομικών δομών της Αχαΐας αλλιώς θα έρθουν αντιμέτωποι με την απόλυση μετά το τελεσίγραφο Πλεύρη
     Σύμφωνα με τον Υπουργό όσοι υγειονομικοί δεν έχουν εμβολιαστεί μέχρι τις 31 Μαρτίου, δεν θα πρέπει να παρέχουν υπηρεσίες στο σύστημα υγείας.
   Μόνο στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» τουλάχιστον 85 υγειονομικοί δεν θα επιστρέψουν στην δουλειά τους αν δεν εμβολιαστούν μέχρι τις 31 Μαρτίου. 18 είναι από το Καραμανδάνειο,  στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών 97 και στο νοσοκομείο Αιγίου 20.
    Ο αριθμός του προσωπικού που απουσιάζει από τα νοσοκομεία είναι πολύ σημαντικό με αποτέλεσμα οι εναπομείναντες συνάδελφοί τους να επωμίζονται το βάρος αντιμετώπισης της πανδημίας και όπως δήλωσε στον Max Fm και την εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου «Πράσινο, κόκκινο σε γαλάζιο φόντο» το μέλος του Σωματείου «Ιπποκράτης» Κώστας Πετρόπουλος  οι γιατροί και οι νοσηλευτές εργάζονται χωρίς ρεπό και άδεια τόσο καιρό με αποτέλεσμα να έχουν φθάσει στα όρια τους.
Αναδημοσίευση από dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...