Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Με πρόσχημα την ΠΑΝΔΗΜΙΑ και τα ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ και ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ που ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ των ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ, ΚΙΝΗΣΕΙΣ που ΣΑΦΩΣ μας ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ

      Τον τελευταίο καιρό ολοένα και πιό πολύ βλέπουμε, με πρόσχημα την πανδημία και τις μεγάλες ανάγκες που δημιουργούν τα αυξημένα κρούσματα σε Συναδέλφους, να καταπατούνται μια σειρά από δικαιώματα των Συναδέλφων μας.
         Συγκεκριμένα με την  εκτόξευση των κρουσμάτων στα 60 και την μεγάλη διασπορά, ακόμη μια φορά, στην παθολογική κλινική του Νοσοκομείου μας, βλέπουμε να μετακινούν Συναδέλφους από τμήμα σε τμήμα, μετακινήσεις όπου δυστυχώς καταπατούν διάφορα δικαιώματα των εργαζομένων, ακόμη και  τα προβλήματα υγείας τους και μάλιστα με τέτοιο τρόπο που μας δίνουν την εντύπωση ότι αυτές δεν είναι τυχαίες, ίσως υποβολιμαίες και πιθανά να θέλουν να εξυπηρετήσουν μέσα απ΄ αυτές διάφορες άλλες σκοπιμόπτητες.
        Για όλα τα προαναφερόμενα, που σαφώς μας προκαλούν και που  δεν είναι και τα μόνα, καλούμε τούς αρμοδίους να επαναπροσδιοριστούν, να σταματήσουν αυτήν την   αναποτελεσματική πρακτική.
                                   Λίγη ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ δεν ΒΛΑΠΤΕΙ
      Υπάρχουν πάρα πολλές άλλες λύσεις που μπορούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση πολύ πιό εφικτές, πιό ουσιαστικές  και  αποτελεσματικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...