Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Μπροστά σε ΝΕΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ του Κορωνοϊού στην Παθολογική, ή ¨τυχαίο γεγονός¨;

      Βάσει των πληροφοριών που έχουμε δεχθεί, μέχρι αυτήν την στιγμή ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ήδη 9 κρούσματα Κορωνοϊού σε Συναδέλφους μας και δύο σε Ιατρούς στην Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου μας.
       Δεν ξέρουμε αν βρισκόμαστε  μπροστά σε μιά ΝΕΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ, εκείνο που μπορούμε ευθαρσώς να πούμε είναι ότι τα περιστατικά αυτά είναι πάρα πολλά σε μία μόνον κλινική και οι αρμόδιοι θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να το εξετάσουν.
         Επίσης εκείνο που θα πρέπει να εξεταστεί  και να κοπεί  ΑΜΕΣΑ είναι η αποστολή βοήθειας για λίγες ώρες πρός τις κλινικές covid από τις υπόλοιπες κλινικές γιατί εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους διασποράς. 
          Μετά απ΄ αυτά τα προαναφερόμενα που δεν είναι και τα μόνα και με δεδομένο οτι έχουμε αρκετούς συναδέλφους που επανέρχονται στην δουλειά μετά από νόσηση από κορωνοϊό χωρίς να έχουν απαλλαγεί από τον Ιό, μετά δηλ. την παρέλευση των 5 ημερών, αντιλαμβάνεστε ότι ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ και βεβαίως να μην γίνουν ΑΥΡΙΟ οι  ΝΕΕΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ που ετοιμάζονται, αλλά να επιστρέψουν πίσω στην δουλειά ΟΛΟΙ οι ΑΝΑΣΤΟΛΕΙΣ και μάλιστα ΑΜΕΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...