Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Το flamis.gr για την ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

 Μετά από 36 χρόνια έκλεισε ο συνδικαλιστικός κύκλος Αποχώρησε λόγω συνταξιοδότησης από την ενεργό συνδικαλιστική δράση ο γνωστός συνδικαλιστής και επί σειρά ετών πρόεδρος του Σωµατείου Εργαζοµένων «Ο Ιπποκράτης» Κώστας Πετρόπουλος. 
   Με ανάµεικτα συναισθήµατα γνωστοποίησε το τέλος της συνδικαλιστικής του διαδροµής, µιας διαδροµής που ξεκίνησε το 1988 και που συνεχίστηκε ανελλιπώς και αδιάκοπα µέχρι και σήµερα. «Αποχωρώ από την ενεργό συνδικαλιστική δράση, που κράτησε πάνω από 35 ολόκληρα χρόνια και που πιστεύω ότι άφησε έντονο το αποτύπωµά της, τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και πανελλαδικά, παραµένοντας ωστόσο ενεργός πολίτης, µέσα από τοµείς και δράσεις που υπηρέτησα και κάποιες που συνεχίζω να υπηρετώ και σήµερα.          
    Στην πολύχρονη, πλούσια – αγωνιστική και πολυτάραχη συνδικαλιστική µου διαδροµή, είχα την τύχη- µέσα από τις τάξεις της συνδικαλιστικής παράταξης ΠΑΣΚΕ την οποία υπηρέτησα και από θέσεις ευθύνης τόσο κεντρικά όσο και τοπικά όπου θήτευσα και ως επικεφαλής στον Νοµό µας και στην περιφέρεια της ∆υτικής Ελλάδας – να εκλεγώ σε όλες τις συνδικαλιστές βαθµίδες του δηµοσιοϋπαλληλικού συνδικαλιστικού κινήµατος», ανέφερε ο κ. Πετρόπουλος.
Αναδημοσίευση από flamis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΣΤΑ για τον λήθαργο του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ, με αφορμή την 1η του ΜΑΗ.

  Καλημέρα σε όλους.      Όπως γνωρίζεται ΟΛΟΙ ΣΑΣ, τον τελευταίο καιρό  και μάλιστα επί έναν ολόκληρο χρόνο, ΚΑΤΕΒΑΛΑ κάθε δυνατή προσπάθει...