Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Η Θέση μας στήν χθεσινή ¨ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δ.Σ του Σωματείου μας, για την ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ των ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ.

      Στην χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ του Σωματείου μας, ο Επικεφαλής της παράταξής μας και Αντιπρόεδρος του Σωματείου μας, Κώστας Πετρόπουλος, λαμβάνοντας υπ΄ όψιν του:
   - Κατ΄ αρχήν την εισήγηση του Προέδρου, μια εισήγηση που αναφερόταν κυρίως στα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο  χειρουργείο την περασμένη πέμπτη, προβλήματα που σαφώς δεν δικαιολογούσαν την έκτακτη συνεδρίαση μας.
  - Την επικρατούσα κατάσταση στο χειρουργείο όπου καταπατάται ο κανονισμός λειτουργίας, πρόβλημα που ξεκίνησε και παγιώθηκε από την περίοδο της πανδημίας και που σαφώς δεν μπορεί να εξεταστεί και να αντιμετωπιστεί με μιά έκτακτη συνεδρίαση και μία ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, αλλά με μιά τακτική και μάλιστα καλά προετοιμασμένη συνεδρίαση που να δίνει ένα έντονο στίγμα.
  - και βεβαίως τις πρόσφατες σχετικές και δυστυχώς αναποτελεσματικές παρεμβάσεις μας, όπου παρ΄ ότι η Διοίκηση δεν έδωσε καμία σχετική λύση, η κατάσταση αφέθηκε στην τύχη της, το Σωματείο μας δυστυχώς δεν έδωσε συνέχεια όπως είχαμε αποφασίσει
    πρότεινε
σε πρώτη φάση και μάλιστα ΑΜΕΣΑ, ΕΞΩΔΙΚΟ στην Διοίκηση, την επιτροπή χειρουργείου και όπου αλλού χρειαστεί, βάσει του οποίου θα δίνουμε κάλυψη στους εκεί συναδέλφους για ότι ήθελε συμβεί από την υπερεντατικοποίηση της δουλειάς τους και βεβαίως βάζοντας πρό των ευθυνών της την Διοίκηση από την οποία θα ζητάμε εντός 15νθημέρου την αντιμετώπιση του προβλήματος, της καταστρατήγησης του κανονισμού.
     Εάν και εφόσον δεν δοθεί λύση προχωράμε σε σχετική ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ των εκεί Συναδέλφων - ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ των μελών μας και βεβαίως ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, εξετάζοντας παράλληλα και το ενδεχόμενο της σχετικής προσφυγής μας  στις εισαγγελικές αρχές, εάν και εφόσον μετά απ΄ όλα αυτά συνεχίζουν τα πράγνατα ως έχουν σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...