Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Από τις κοροϊδίες Πολάκη και την αδιαφορία της κυβέρνησης Τσίπρα, στην πλήρη απαξίωση της ΝΔ για τα κτιριακά μας.

        Η πρόσφατη επίσκεψη της αν. Υπουργού Υγείας στην περιοχή μας, φανέρωσε με τον καλύτερο δυστυχώς τρόπο τις πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης αλλά και των άφαντων τοπικών κυβερνητικών βουλευτών κλπ άλλων παραγόντων, για το Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, όπου πέρα από το ότι δεν δόθηκε καμία λύση στα προβλήματά μας και το φορτίο που σηκώνουμε, δεν ακούσαμε τίποτε για την άκρως αναγκαία και απαραίτητη ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΜΑΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗ. 
      Μιά αναγκαιότητα που δημιουργήθηκε από τις χωρίς σχεδιασμό μεταστεγάσεις, τις  επιπόλαιες μεταφορές του 409 και του ΝΝΘώρακος το 2017, στις κεντρικές κτιριακές υποδομές του Νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας. Μιά μεταστέγαση που άφησε ΑΣΤΕΓΕΣ 150 και πλέον κλίνες, άκρως αναγκαίες και απαραίτητες για το Γ.Ν Πατρών και την περιοχή μας.     
                μιά κατάσταση που μας οδήγησε
στην ΑΜΕΣΗ διεκδίκηση νέας κτιριακής υποδομής που θα στέγαζε τις προαναφερόμενες άστεγες κλίνες, θα έδινε την δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης των κλινών ΜΕΘ και των χειρουργείων, που θα στέγαζε το φαρμακείο, την αποθήκη κλπ άλλες ανάγκες μας, που έχουν εγκαταληφθεί στην τύχη τους.
         αναγκαίες και απαραίτητες διεκδικήσεις
για τις οποίες δεν ακούσαμε καμία αναφορά, ούτε από την αναπληρώτρια Υπουργό, ούτε από τούς κυβερνητικούς Βουλευτές, ούτε βεβαίως από τούς Διοικούντες κλπ άλλους παράγοντες που επικοινωνιακά μιλάνε επι παντός επιστητού.
         Δυστυχώς από τις κοροϊδίες της προηγούμενης κυβέρνησης, που ροκάνισε τον χρόνο με σχετικές δεσμεύσεις και εξαγγελίες χωρίς αντίκρισμα (Πολλάκης), βρισκόμαστε  μπροστά σε μία κυβέρνηση που αποφεύγει την οποιαδήποτε σχετική συζήτηση, για ένα τέτοιο φλέγον θέμα, ένα θέμα που οι Διοικούντες  ποτέ τους δεν ευαισθητοποιήθηκαν μέχρι σήμερα, να  το συζητήσουν  στο Δ.Σ του Νοσοκομείου, για να πάρει έτσι έστω και την μορφή της διεκδίκησης.
         Εμείς ως ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, το προαναφερόμενο θέμα, που αποτελεί ΠΑΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΑΣ, θα το επαναφέρουμε πρός συζήτηση  στο  Δ.Σ του Σωματείου μας, έτσι ώστε και το ΝΕΟ Δ.Σ,  να το θέσει στην ΑΝΤΖΕΤΑ της ΠΡΩΤΗΣ και ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ του, μέχρις ότου, αυτό το ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ για την περιοχή μας, δρομολογηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...