Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Η Ανακοίνωσή μας για τις ΕΚΛΟΓΕΣ του Σωματείου, την 13 k 14 Δεκέμβρη 2021

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι
        Το ψηφοδέλτιο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, όπως κάθε φορά έτσι και φέτος, ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ στις επικείμενες ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ του Σωματείου μας, που θα γίνουν την 13η και 14η Ιούνη του 2018.
     Γι΄ αυτές τις ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ τους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, να ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, είτε ως ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ελεύθερα όποιοι και όσοι θέλουν, είτε ως ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ  στηρίζοντας το με την ψήφο τους, για να το ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ και ΔΥΝΑΤΟ στο ΝΕΟ Δ.Σ του Σωματείου μας.
                                     έτσι  ώστε
με την δυνατότητα που διαθέτει, την Γνώση - την Άποψη που έχει για τα δρώμενα του χώρου μας, την Εμπειρία και την Δυναμική του, να συνεχίσει ΔΥΝΑΜΙΚΑ τον αγώνα και τις διεκδικήσεις μας, όπως το επιβάλλουν οι συνθήκες και τα δεδομένα του χώρου μας.
    ειδικά σ΄ αυτήν την κρίσιμη και καθοριστική περίοδο
που όντως θα είναι πάρα πολύ δύσκολη, δεδομένου ότι σ΄ αυτήν την νέα θητεία θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα ζητήματα:
ü Της εφαρμογής και πλήρους ανάπτυξης του ΝΕΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.
ü Της περαιτέρω ΚΤΙΡΙΑΚΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ του Νοσοκομείου.
ü Και βεβαίως η αντιμετώπιση των προβλημάτων των Συναδέλφων μας, που σαφώς η επίλυσή τους χρειάζεται την ΜΑΖΙΚΗ και ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ, Αλλά και τις ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
           Για όλα αυτά λοιπόν που δεν είναι και τα μόνα
Σας ΚΑΛΟΥΜΕ να ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ στις επικείμενες ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, όπου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα πρέπει να δώσουμε την καλύτερη αλλά και την πρέπουσα απάντηση:
ü Τόσο σε όλους αυτούς που σας θυμούνται στις εκάστοτε εκλογές.
ü Όσο και σ΄ αυτούς που που επιδιώκουν την παραπλάνηση σας με τις δήθεν ανεξάρτητες υποψηφιότητες, ενώ σε όλες τους δράσεις πράττουν το αντίθετο.
ü Αλλά και ιδιαιτέρως σε εκείνους που έχουν το θράσος να ζητούν την ψήφο σας όχι για τα προβλήματά μας αλλά για να στηρίξουν επί της ουσίας την Διοίκηση ως ελάχιστη ανταπόδοση των προσωπικών τους εξυπηρετήσεων. 
Μια ΑΠΑΝΤΗΣΗ που δίνεται ΜΟΝΟ με την ΣΤΗΡΙΞΗ της ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ του ψηφοδελτίου που είναι η ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ, η ΨΥΧΗ του Σωματείου, του ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ που μακριά και έξω από κομματικές εντολές και κατευθύνσεις, χωρίς παρωπίδες ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ την ΕΠΙΛΥΣΗ των προβλημάτων του Νοσοκομείου και των Συναδέλφων Εργαζόμενων σ΄ αυτό.
                                 και πάλι λοιπόν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
                                    ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ    ΑΛΛΑΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...