Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ

        83,5 εκατομμυριάκια γιούρος μοίρασε η κυβέρνηση του Βούδα της Ραφήνας στους εκδότες των εφημερίδων το 2008, ενώ το δημόσιο χρέος διογκωνόταν συνεχώς και στον ορίζοντα φαινόταν ολοκάθαρα ο γκρεμός.
      Μπροστά σε αυτά το ποσά μέχρι και η λίστα Πέτσα ωχριά. Το χρήμα μοιραζόταν ασυστόλως και κατά το δοκούν. Η εφημερίδα του Τράγκα "Η χώρα",  που πουλούσε κάπου 1.000 φύλλα την ημέρα, τσέπωσε 3,3 μύρια, ενώ η City Press του γνωστού μας αμερόληπτου Κύρτσου, στέφτηκε πρωταθλήτρια με 6 εκατομμυριάκια, χωρίς να προσθέσουμε και το 1,5μύριο της Free Sunday του ιδίου.
       Μετά ήρθε η αλλαγή και στην διακυβέρνηση ΓΑΠ, τα παχυλά δωράκια αυτού του είδους, αλλά και οι εγγυήσεις που παρείχε το κράτος για τον δανεισμό των εφημερίδων από τις τράπεζες, κόπηκαν μαχαίρι. Μπήκε και η "Διαύγεια" σε εφαρμογή και όλως τυχαίως, από την μια μέρα στην άλλη, οι εκδότες, που έχασαν το συσσίτιο, βρήκαν στο πρόσωπό του τότε πρωθυπουργού τον αίτιο για όλα τα δεινά της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...